ADATOK és ELÉRHETŐSÉGEK // Contact and taxing info

Németh Annamária - adószámmal rendelkező magánszemély
Adószám: 70738403-1-41
Bankszámlaszám: MKB bank 10300002-10413042-49010021
Levelezési cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fsr. 33.
Telefonszám: +36 30 2093074


FIZETÉS

A webshopban megjelenített árak bruttó árak.

A fizetés kiszállítással a webshopban:

• A webshopban a fizetésnél a "PAY WITH PAYPAL" gombra kattintva, a PayPal oldalán az alsó "Pay with debit or credit card" gombra kattintva a kártyás fizetést választod (a rendszer felszámolja a szállítás költségét)

• A webshopban a fizetésnél a "PAY WITH PAYPAL" gombra kattintva belépsz saját Paypal fiókodba, és innét fizetsz (a rendszer felszámolja a szállítás költségét).

Utalási adatok:
Bankszámlaszám: MKB bank 10300002-10413042-49010021
Kedvezményezett neve: Németh Annamária

A fizetés személyes átvétel esetén:

• Személyes átvétel esetén előre fizetsz átutalással a számlaszámomra (nincs szállításiköltség) - kérlek, hogy a közlemény rovatba írd be: annamania vásárlás!


• Személyes átvétel esetén készpénzzel átvételkor (nincs szállításiköltség).


SZÁLLÍTÁS ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A termék átvételére házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel van lehetőség.

Amennyiben termékemet személyesen szeretnéd átvenni, kérlek írj a KAPCSOLAT űrlapon, add meg telefonos elérhetőséged, a megvásárolni kívánt terméket és felveszem veled a kapcsolatot.

A Webshop használatakor postai kiszállítással juttatom el hozzád a terméket. A szállítás kb. 3-5 munkanapot vesz igénybe, csomagod 'nyomkövetési számát' e-mailben elküldöm Neked.


KÉSZLET / TERMÉKVÁLASZTÉK / KIVITELEZÉS

A kollekcióink darabjait 10-20 darabos mennyiségben gyártjuk le egyszerre, kb. 4-5 havonta. A készlet az adott színű és minőségű anyagokból a legyártott mennyiség erejéig tart, az utángyártás azonos alapanyagból nem garantált.

Egyedi megrendelés esetén érdeklődj személyesen!

Meglévő fazon egyedi alapanyagból: amennyiben az adott anyag van a készletemben vagy beszerezhető kis mennyiségben, akkor az alapkollekció gyártásával egyidejűleg tudom teljesíteni kérésed.

Új fazon tervezése: az ilyen megrendelés árazása óradíj plúsz anyagigény alapján történik, a következő munkafolyamatokat tartalmazza - tervezés, modellezés, prototípus gyártás, egyedi anyag esetén anyagbeszerzés, kész termék legyártása.

A SZERZŐDÉS TÁRGYÁNAK LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI

Megrendelésed akkor lép életbe, ha a megrendelt termék(ek) árát a fenti számlaszámon teljesíted, ennek teljesítését e-mail-ben is visszaigazolom. Az online rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívom figyelmedet, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalok!

A termékeknél található termék leírások tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.


ELÁLLÁS JOGA

Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai ajánlott értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor jelezd a problémát és egyeztetjük a probléma megoldását.
Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tudnivalók:
http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/ujjogi/law.html